Producten

  • Swarovski Workshop
  • Plastrons
  • Zadelsieraden
  • Frontriemen
  • Halsters
  • Onderhoud
  • Trots!

Plastrons / Swarovski plastron blauw

Swarovski plastron blauw
Swarovski plastron blauw

Prachtige handgemaakte Swarovski Plastron gemaakt met echte Swarovski steentjes. Het materiaal van de plastron is bruidssatijn, hierdoor valt hij mooi en hoeft hij niet gestreken te worden.

€ 125,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Prachtige handgemaakte Swarovski Plastron gemaakt met echte Swarovski steentjes. Het materiaal van de plastron is bruidssatijn, hierdoor valt hij mooi en hoeft hij niet gestreken te worden. Sluiting eenvoudig aan de achterkant met klittenband.

Deze Swarovski Plastron bestaat uit de kleuren Light Sapphire, Dark Indigo, Rose Gold, Light Silk, Light Chrome en Crystal. Op de kraag zitten aan beide zijden een driehoekje met steentjes en twee maal drie steentjes op de rest van de kraag, in de kleuren Light Sapphire, Light Silk en Light Chrome. De piping langs de kraag is op de foto is donkerblauw.

Wil je deze plastron met andere kleuren Swarovski? Of met een andere kleur piping langs de kraag? Neem dan contact op met Saddle Jewels of Equichique.

Hou bij het meten er rekening mee of je je plastron over een wedstrijdshirt of om je blote hals draagt. Heb je een andere maat nodig? Neem dan even contact op. De levertijd van de Saddle Jewels plastron bedraagt ongeveer 1 week.

De Saddle Jewels plastrons kunnen eenvoudig schoon gemaakt geworden met een handwasje.

Wil je je set compleet maken met een bijpassende KEP Italia of een prachtig nieuw rijjasje? Neem dan een kijkje op de website van Equichique! Uiteraad kunnen we je bestelling bij Equichique en Saddle Jewels gezamenlijk verzenden. Neem hiervoor even contact met ons op.
Aanmelden nieuwsbrief