Producten

  • Swarovski Workshop
  • Plastrons
  • Zadelsieraden
  • Frontriemen
  • Halsters
  • Onderhoud
  • Trots!

Plastrons / Swarovski plastron zilver, grijs en goud

Swarovski plastron zilver, grijs en goud
Swarovski plastron zilver, grijs en goud

Prachtige handgemaakte Swarovski Plastron gemaakt met echte Swarovski steentjes. Het materiaal van de plastron is bruidssatijn, hierdoor valt hij mooi en hoeft hij niet gestreken te worden.

€ 125,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Prachtige handgemaakte Swarovski Plastron gemaakt met echte Swarovski steentjes. Het materiaal van de plastron is bruidssatijn, hierdoor valt hij mooi en hoeft hij niet gestreken te worden. Sluiting eenvoudig aan de achterkant met klittenband.

Deze Swarovski Plastron bestaat uit de kleuren Silver Night, Light Colorado Topaz, Light Chrome en Crystal. Op de kraag zit aan beide zijden een drietal kleine driehoekjes elk bestaande uit vier steentjes, in de kleuren Light Chrome, Light Colorado Topaz en Crystal. De piping langs de kraag op de foto is zilver. Direct leverbaar zijn de piping kleuren donkerblauw en zwart. 

Wil je deze plastron met andere kleuren Swarovski? Of met een andere kleur piping langs de kraag? Neem dan contact op met Saddle Jewels of Equichique.

Hou bij het meten er rekening mee of je je plastron over een wedstrijdshirt of om je blote hals draagt. Heb je een andere maat nodig? Neem dan even contact op. De levertijd van de Saddle Jewels plastron bedraagt ongeveer 1 week.

De Saddle Jewels plastrons kunnen eenvoudig schoon gemaakt geworden met een handwasje.

Wil je je set compleet maken met een bijpassende KEP Italia of een prachtig nieuw rijjasje? Neem dan een kijkje op de website van Equichique! Uiteraad kunnen we je bestelling bij Equichique en Saddle Jewels gezamenlijk verzenden. Neem hiervoor even contact met ons op.
Aanmelden nieuwsbrief